ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΥΠΕΡΟΧΗ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

 

Θεμελιώδεις αξίες διέπουν με συνέπεια κάθε δραστηριότητά μας, αποτελώντας την εγγυήτρια δύναμη πίσω από κάθε συνεργασία στη μακρά μας πορεία στο χώρο της οικοδομής. Αποστολή μας είναι να μεγιστοποιούμε πάντοτε την αξία κάθε ακινήτου, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας καινοτόμους, βιώσιμους και αισθητικά άρτιους χώρους διαβίωσης. Αρχή μας είναι να συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους, είτε αυτό αφορά σε στελέχη μας είτε σε συνεργάτες και προμηθευτές, ενώ τηρούμε πάντοτε στο ακέραιο τις υποσχέσεις και τις χρονικές δεσμεύσεις μας.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στην Florida Mall AE Ανάπτυξη Ακινήτων, δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή, πώληση και διαχείριση κατοικιών και επαγγελματικών χωρών. Διαθέτουμε βαθιά και μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή οικιστικών και επαγγελματικών οικοδομών υψηλής ποιότητας, οι οποίες απαντούν αποτελεσματικά στις προκλήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η έδρα μας βρίσκεται στην πλατεία Εσπερίδων, στο ιδιόκτητο εμπορικό κέντρο Florida Μall, στο κέντρο της Γλυφάδας, ενώ το χαρτοφυλάκιό των ακινήτων μας περιλαμβάνει πολυτελή οικιστικά και επαγγελματικά ακίνητα, στα νότια προάστια της Αττικής. Αν αναζητείτε το επόμενό σας ακίνητο, σας καλούμε να εξερευνήσετε την ιστορία και τα projects μας. Θα σας προσφέρουμε μια ελκυστική πρόταση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας.
 

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο ιδρυτής μας, Μηνάς Λισγάρης, υπήρξε μετανάστης σε εφηβική ηλικία στο εξωτερικό. Γυρίζοντας στην πατρίδα του, την Ελλάδα, το 1988, αγόρασε το πρώτο του οικόπεδο στην καρδιά της σημερινής Γλυφάδας. Δημιούργησε με διορατικότητα το εμπορικό κέντρο Florida Mall. Το όνομα αυτό ανήκε στο ξακουστό ξενοδοχείο της εποχής εκείνης, το οποίο προϋπήρχε στο συγκεκριμένο οικόπεδο. Ο Μηνάς Λισγάρης επέλεξε να μην το αφήσει να χαθεί στο χρόνο.

Δίπλα του, από το ξεκίνημα έως και σήμερα έχει υπάρξει ο γιος του Θεόφιλος, ο σημερινός CEO της εταιρείας. Με δημιουργικότητα, καινοτομία και στόχο πάντοτε την υπέρβαση, η Florida Mall σήμερα εξελίσσει τις τάσεις στο χώρο της κατασκευής, στα υλικά, την τεχνογνωσία, τις νέες τεχνολογίες και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό που εναρμονίζεται με το περιβάλλον και το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Την πρόοδο της εταιρίας μας οφείλουμε πρωτίστως στο έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μας, καθώς και τους άξιους συνεργάτες και προμηθευτές μας, τους οποίους επιλέγουμε πάντοτε με τα αυστηρότερα κριτήρια.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΒΑΘΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

REAL ESTATE
DEVELOPMENT


 

Στην Florida Mall μετατρέπουμε τα όνειρά σας σε απτά έργα. Προσθέτουμε αξία σε κάθε έργο μέσω υπηρεσιών ολοκληρωμένης ανάπτυξης γης για καινοτομικές νέες κατασκευές ή ολιστικές ανακαινίσεις. Φέρνουμε εις πέρας σύνθετα τεχνικά έργα τα οποία σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μέσα από την μακρά και επιτυχημένη μας πορεία στο χώρο.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΑΚΙΝΗΤΩΝ


 

Είτε επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το επόμενό σας ακίνητο οι ίδιοι είτε το βλέπετε επενδυτικά, μπορείτε να βασιστείτε στη μακροχρόνια σχέση σας μαζί μας. Επειδή στην Florida Mall κάθε σχέση είναι προσωπική. Για την απόκτηση του επόμενου ακινήτου σας, απλοποιούμε τη διαδικασία για εσάς σε όλα τα στάδια και σας το παραδίδουμε 'με το κλειδί στο χέρι'. Για τα ακίνητα που σας αποφέρουν έσοδα, διασφαλίζουμε για εσάς πως κάθε λεπτομέρεια στη λειτουργία και συντήρηση του ακινήτου έχει λάβει τη μέγιστη δυνατή προσοχή και εκτελούμε εκ μέρους σας όλες τις απαραίτητες εργασίες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ


 

Στην Florida Mall σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένα τεχνικά έργα οικοδομικών κατασκευών νεόδμητων ή ολικών ανακαινίσεων κτηρίων. Οι πιο ασφαλείς και τεχνικά προηγμένες προσεγγίσεις, τα υλικά κορυφαίας ποιότητας και οι αισθητικά κορυφαίες σχεδιαστικές μας επιλογές κάνουν κάθε έργο μας μοναδικό. Γνωρίστε σήμερα τα κατασκευαστικά μας έργα.


REAL ESTATE
DEVELOPMENT

Στην Florida Mall μετατρέπουμε τα όνειρά σας σε απτά έργα. Προσθέτουμε αξία σε κάθε έργο μέσω υπηρεσιών ολοκληρωμένης ανάπτυξης γης για καινοτομικές νέες κατασκευές ή ολιστικές ανακαινίσεις. Φέρνουμε εις πέρας σύνθετα τεχνικά έργα τα οποία σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μέσα από την μακρά και επιτυχημένη μας πορεία στο χώρο.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Είτε επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το επόμενό σας ακίνητο οι ίδιοι είτε το βλέπετε επενδυτικά, μπορείτε να βασιστείτε στη μακροχρόνια σχέση σας μαζί μας. Επειδή στην Florida Mall κάθε σχέση είναι προσωπική. Για την απόκτηση του επόμενου ακινήτου σας, απλοποιούμε τη διαδικασία για εσάς σε όλα τα στάδια και σας το παραδίδουμε 'με το κλειδί στο χέρι'. Για τα ακίνητα που σας αποφέρουν έσοδα, διασφαλίζουμε για εσάς πως κάθε λεπτομέρεια στη λειτουργία και συντήρηση του ακινήτου έχει λάβει τη μέγιστη δυνατή προσοχή και εκτελούμε εκ μέρους σας όλες τις απαραίτητες εργασίες.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Στην Florida Mall σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένα τεχνικά έργα οικοδομικών κατασκευών νεόδμητων ή ολικών ανακαινίσεων κτηρίων. Οι πιο ασφαλείς και τεχνικά προηγμένες προσεγγίσεις, τα υλικά κορυφαίας ποιότητας και οι αισθητικά κορυφαίες σχεδιαστικές μας επιλογές κάνουν κάθε έργο μας μοναδικό. Γνωρίστε σήμερα τα κατασκευαστικά μας έργα.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στη συνεργασία μας με την Florida Mall, όταν αγοράσαμε το πρώτο μας ακίνητο, αυτό μας κέρδισε ήταν η μοναδική αισθητική, οι σύγχρονες γραμμές και η ποιοτική κατασκευή των κτηρίων τους. Αυτό όμως που μας έκανε να παραμείνουμε μαζί σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία στον τομέα της συντήρησης και τις διαχείρισης ακινήτων, είναι η ακεραιότητα των ανθρώπων της και η σταθερότητα στην αμεσότητα και ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουμε σε κάθε μας επικοινωνία. Μπορούμε να πούμε πως Florida Mall έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας κατά πολύ.

- Πέτρος Κωνσταντινίδης

 

ΓΙΑΤΙ FLORIDA MALL

Είναι αδύνατον να μην αναφέρουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιστούν μοναδικούς σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Εσείς τι ψάχνετε στο επόμενό σας ακίνητο;
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας


 +30 210 96 80 329 - 330

 info@floridamall.gr

 

Βρείτε μας


Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε το επόμενό σας ακίνητο, στα γραφεία μας, στο ιδιόκτητο εμπορικό κέντρο Florida Mall, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Florida Mall Α.Ε.
Α. Μεταξά 33
16674, Γλυφάδα